Fauteuil Julius Antraciet

269,00

Niet op voorraad

Julius

Beschrijving

Fauteuil JULIUS Antraciet
De Julius fauteuil is binnen het Nero-assortiment de meest comfortabele zetel.
De gecapitonneerde rug geeft deze zetel een keizerlijk karakter. Aan de bovenkant van de rug is de zitting naar achteren rondgekruld en is deze boog eveneens gecapitonneerd.
Het zitvlak is niet gecapitonneerd juist om comfort te waarborgen. Ook de armen zijn niet gecapitonneerd. Deze armen zijn evenals de rug in een ronding gezet waardoor de zetel meer klasse uitstraalt.
Door het biesje aan de voorkant van de arm wordt deze ronding geaccentueerd. Doordat de zitting verder naar voren loopt dan het punt waar de armsteunen stoppen, geeft deze zetel extra steun in de knieholten.
De buitenkant en achterkant van de zetel is strak en effen afgewerkt. De stoffering is grijs, Sand of antraciet. Deze kleuren van stoffering passen ideaal bij de tegenwoordige landelijk houten vloeren (vergrijst / licht eiken), anderzijds steekt het ook mooi af tegen een donkere houten vloer. De zorgvuldig uitgesneden poten zijn van massief Eiken hout. Hierdoor is de Julius een comfortabele zetel op vier robuust sterke poten.

Breedte van de zetel: 86 cm
Diepte van de zetel: 91 cm
Hoogte van de zetel: 88 cm
Zithoogte: 42 cm
Zitbreedte: 48 cm
Zitdiepte: 56 cm

Kleur: ANTRACIET (ook verkrijgbaar in grijs)

NIEUW IN DOOS

Winkelprijs 349,- bij PAND-28 nu voor 269,-